Stiko Per konsert lördag 30 oktober 2021

I lördags var det äntligen dags för konserten med Stiko Per Larsson i Käringbergets Bystugeförening . Det blev en helt fantastisk kväll. Publiken kom från när och fjärran. Femtio procent var faktiskt utsocknes. Publik hade kommit så långt bort ifrån som Sandviken, Gävle och Mantorp. Det skulle bli trångt på parkeringar så Janne och Olle klädde sig i pannlampor och reflexvästar och styrde upp det hela. Vägen upp till Bystugan var kantad med extra ljus och marschaller.

Stiko Per genomförde 2 x 50 minuters konsert med egna låtar och någon cover. Allt sammanflätat med roligt mellansnack och anekdoter från hans många Vandringsturnéer. I pausen bjöds det fika och lotteridragning. Bystugeföreningen sålde ett lotteri till förmån för Barncancerfonden. Ett syfte som Stiko Per samlade in en dryg miljon till under de sista vandringarna. Vilken artist han är! Och han finns så klart på Spotify. Listen folks! Som avslutning överlämnades en bukett av grönkål, svartkål, purjolök och chili. Blommor förgår men grönkål består.

Gänget från Bystugeföreningen vandrade sedan hemåt i natten nöjda och tacksamma över den lyckade kvällen.

Tack till alla i publiken som kom, alla frivilliga som ställde upp och fixade och gjorde konserten till ett lyckat evenemang.